Anda Berpeluang Untuk Rebut Bajet Facebook Ads yang bernilai RM20,000 Secara PERCUMA Sekarang!!!

Jumpa Kami di

SACC, Shah Alam

20-21 OGOS 2022

(Sabtu & Ahad)

Jumpa Kami di

SACC, Shah Alam

20-21 OGOS 2022

(Sabtu & Ahad)

APA YANG KITA BIMBANGKAN, MASIH BERLAKU

Ramai peniaga yang hadapi masalah yang sama dan berulang kali. Bisnes pula makin tenat lepas pandemik. Pelanggan mula cari pesaing, jualan makin merosot.

Temui Kami di

SACC, Shah Alam

20-21 OGOS 2022

Temui Kami di

SACC, Shah Alam

20-21 OGOS 2022

Apa yang anda patut buat? Takkan nak tunggu je? Atau buat tindakan luar biasa untuk dapatkan hasil yang luar biasa.

Dengar sini, saya nak bantu lebih ramai peniaga untuk berjuang gandakan jualan dalam bisnes tahun 2022 ini walau apa jua keadaan.

Jadi di sini saya nak luangkan masa saya dengan anda selama 2 hari 1 malam untuk berikan strategi dan selamatkan bisnes yang makin tenat sekarang ni.

Apa yang anda akan dapat kuasai daripada sesi 2 hari 1 malam?

Saya akan berikan strategi yang dapat Gandakan Jualan anda!

1. Posting Yang Tepat Untuk Naikkan Jualan

Pening asyik tiada idea nak buat posting apa? Dah buat posting tapi masih sendu.. Like masih tak banyak.. Jadi di dalam program ni saya ajar anda strategi untuk buat posting yang dapat tarik mereka untuk kekal lama dalam bisnes dan naikkan jualan anda 10kali ganda.

2. Pengaruh Emosi Pelanggan Rebut Produk Anda

Selalu kan dengar banyak masalah pelanggan tapi, setiap masalah pasti ada penyelesaian. Jadi saya nak berikan kepada anda strategi untuk tarik emosi pelanggan guna copywriting power yang dapat tawan hati pelanggan anda.

3. Bina Pelanggan Setia Rebut Produk Anda

Salah satu strategi untuk pastikan produk anda kekal lama di pasaran adalah dengan adanya pelanggan yang setia. Selain memberi pulangan yang berganda kepada bisnes. Ini juga salah satu strategi untuk tawan hati pelanggan setia dengan kita.

4. Platform Marketing Yang Berkesan

Terdapat banyak platform yang mudah dan menarik untuk anda gunakan untuk tarik pelanggan. Apa ayat nak digunakan? Dalam program kali ini saya kongsikan platform yang terbaik serta berkualiti untuk anda gunakan dan apa ayat yang nak digunakan.

5. Pujuk Pelanggan “Bayar Sekarang”

Kadang-kadang pening kan.. apa yang pelanggan nak sebenarnya. Suruh bayar tapi tak bayar-bayar. Kenapa agaknya? Takpe, dalam sesi kali ni saya bongkarkan cara untuk pujuk pelanggan bayar tanpa disuruh.

6. Berjumpa Usahawan Berjaya Momentum Internet

Bukan senang nak jumpa founder-founder hebat. Dalam sesi kali ini, anda berpeluang tanya soalan lebih terperinci tentang strategi untuk lonjakkan bisnes daripada usahawan-usahawan yang telah dibimbing oleh saya selama 12 bulan dan pelbagai industri.

7. Fokus Bisnes Model / Model Pemasaran

Sebagai peniaga, kita perlu tahu apa fokus yang kita inginkan? Siapa yang anda target? Nak tarik pelanggan anda atau nak tarik peniaga? Haa ada beza tau antara dua ni.. Sebab itulah saya nak kongsikan fokus bisnes yang anda perlu tahu di dalam program Mega Momentum Bisnes 2022 ini.

Apa yang anda akan dapat kuasai daripada sesi 2 hari 1 malam?

Saya akan berikan strategi yang dapat Gandakan Jualan anda!

Pening asyik tiada idea nak buat posting apa? Dah buat posting tapi masih sendu.. Like masih tak banyak.. Jadi di dalam program ni saya ajar anda strategi untuk buat posting yang dapat tarik mereka untuk kekal lama dalam bisnes dan naikkan jualan anda 10kali  ganda

Selalu kan kita dengar masalah-masalah yang dihadapi oleh pelanggan. Tapi apabila ada masalah, pasti ada penyelesaiannya. Jadi sebab ini lah saya akan berikan kepada anda strategi untuk tarik emosi pelanggan dari segi copywriting yang bagus dan dapat tawan hati pelanggan anda. 

Salah satu strategi untuk pastikan produk anda kekal lama di pasaran adalah dengan adanya pelanggan yang setia. Pelanggan yang setia akan memberi pulangan yang berganda kepada bisnes kita. Ini juga salah satu strategi yang saya kan share kepada anda untuk tawan hati pelanggan setia dengan kita.

Terdapat banyak platform yang mudah dan menarik untuk anda gunakan untuk tarik pelanggan. Apa ayat nak digunakan? Dalam program kali ini saya kongsikan platform yang terbaik serta berkualiti untuk anda gunakan dan apa ayat yang nak digunakan.

Kadang-kadang peningkan, apa yang pelanggan nak sebenarnya. Suruh bayar tapi tak bayar-bayar. Kenapa agaknya? Takpe, dalam sesi kali ni saya bongkarkan cara untuk pujuk dan mudahkan proses ni berlaku

Bukan senang nak jumpa founder-founder hebat dan tanya soalan pada mereka kan.  Dalam sesi kali ini, anda berpeluang tanya soalan lebih terperinci tentang strategi untuk lonjakkan bisnes anda daripada usahawan-usahawan yang telah dibimbing oleh saya selama 12bulan dan pelbagai industri.

Play Video

"Tanpa pengorbanan bukanlah perjuangan namanya… Bangkit dan Berjuanglah untuk Gandakan Jualan Anda!"

Najib Asaddok
Play Video

"Tanpa pengorbanan bukanlah perjuangan namanya… Bangkit dan Berjuanglah untuk Gandakan Jualan Anda!"

Najib Asaddok

Dengan ini, saya nak menjemput anda untuk bersama-sama berjuang
dalam menaikkan jualan anda di
Mega Momentum Bisnes 2022 : Berjuang Gandakan Jualan
20 & 21 Ogos 2022.

Kelas ini bernilai RM999 tapi untuk 10,000 terawal saya nak beri secara PERCUMA.

Apa yang anda akan dapat nanti? Anda berpeluang untuk mendapatkan

Cenderahati Momentum Bisnes

Booklet 30 Idea Posting di Media Sosial

Akses Kelas Mega Momentum Bisnes

Extra Session lebih 10 jam

Dan, akan ada Hadiah Bonus menanti anda! Anda berpeluang untuk rebut

Bajet Facebook Ads yang bernilai RM20,000!

Amacam best ke best?

Jom mulakan tindakan dan tebus sekarang!

Anda juga dibantu oleh Team Momentum

Trainer Momentum

Naz Zakrie

Branding Strategist
Momentum Internet

Syakirin Hashim

Marketing Strategist
Momentum Internet

Mazian Musa

Sales Strategist
Momentum Internet

Naz Zakrie

Branding Strategist
Momentum Internet

Syakirin Hashim

Marketing Strategist
Momentum Internet

Mazian Musa

Sales Strategist
Momentum Internet

AGENDA MEGA MOMENTUM BISNES

19-21 OGOS 2022

Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir Ke Program Kami Sebelum Ini

LOKASI

Anda boleh terus klik button di bawah untuk ke lokasi program.

Shah Alam Convention Centre,
4000 Shah Alam,
Selangor

TERMA & SYARAT

1. Sila semak emel, jawab borang soal selidik dahulu.
2. Anda akan dibawa ke Telegram Khas – Mega Momentum Bisnes 2022

🔘 Jika perlukan bantuan mendaftar secara manual, sila ke DI SINI untuk dapatkan bantuan

🔘 Mohon buat semakan di bahagian email. Jika tiada, mohon semak di bahagian spam atau promotion
🔘 Jika tiada boleh klik DI SINI untuk dapatkan bantuan

🔘 Pihak penganjur dengan ini menerima bahawa anda telah bersetuju dengan segala syarat yang ditetapkan.

🔘 Peserta berumur 18 tahun dan ke atas sahaja dibenarkan untuk mendaftar dan menghadiri program ini.

🔘 Sebarang cubaan merakam atau mengambil AUDIO, VIDEO, KAMERA atau seumpamanya tidak dibenarkan semasa Program Online/Offline berlangsung. Momentum Internet Sdn Bhd berhak mengambil tindakan ke atas peserta jika membuat sebarang rakaman semasa Program Online/Offline berlangsung.

🔘 Penganjur MELARANG mana-mana pihak mengadakan program atau latihan seumpama program ini atau menggunakan nama dan kaedah seumpamanya tanpa kebenaran bertulis daripada Penganjur yang merupakan pemilik sah harta intelek berkaitan dengan program ini.

🔘 Penganjur berhak membatalkan penyertaan peserta program yang mengingkari atau melanggari mana-mana syarat penyertaan yang dinyatakan dengan serta-merta.

🔘 Untuk makluman, program ini dijalankan secara offline di SACC, Shah Alam

All Right Reserved © 2018 - 2022 MOMENTUM INTERNET SDN BHD

30 Idea Posting di Media Sosial

Dapatkan EBook PERCUMA!!

Nilai e-book ini sebenarnya RM199 Tapi kami nak bagi secara Percuma Hari Ini!!