Nanti dulu! Sebelum anda pilih pakej anda, fikir dulu 2 perkara ni..

Pertama, adakah anda jenis yang susah nak ingat semua perkara yang anda belajar? Kami yakin ramai yang macam tu.. Kan bagus kalau ada RAKAMAN PROGRAM ni yang anda boleh ulang-ulang tengok untuk lebih faham, kan? Haa.. Tiket GOLD & DIAMOND sesuai untuk anda.

Kedua, adakah anda jenis yang suka bertanya untuk dapatkan KEPASTIAN tentang strategi untuk bisnes anda? Jika ya, anda patut consider ambil tiket DIAMOND, sebab.. kami ada sesi Q&A khas untuk anda bertanya secara direct kepada Tn Najib Asaddok. Best kan? Haa.. DIAMOND la camtu..

PILIH PAKEJ YANG ANDA NAK DAFTAR

*Nama peserta boleh dikemaskini kemudian dengan link yang akan diberikan dalam email

“ Ermmm.. Saya faham OFFER MENARIK ni hanya untuk hari ni jer. Tapi tak per la, saya tak perlu nak ulang-ulang tonton rakaman program ni sebab saya memang senang nak ingat bila belajar. Jika terlupa nanti saya cuba la cari kawan-kawan yang boleh bantu.”

“Dan saya juga tak perlukan sesi Q&A tu sebab saya yakin & pasti dengan strategi yang saya jalankan tanpa perlu ada orang berpengalaman sahkan strategi saya. Kalau buat silap sikit tu tak per lah, saya adjust & tanggung sendiri.”

Saya nak tiket General jer…

*Nama peserta boleh dikemaskini kemudian dengan link yang akan diberikan dalam email

Syarat - Syarat Penyertaan

  1. Sebarang rakaman AUDIO, VIDEO, KAMERA atau seumpamanya tidak dibenarkan semasa Program Online berlangsung. Momentum Internet Sdn Bhd berhak mengambil tindakan ke atas peserta jika membuat sebarang rakaman semasa Program Online berlangsung.
  2. Pengajur MELARANG mana-mana pihak mengadakan program atau latihan seumpama program ini atau menggunakan nama dan kaedah seumpamanya tanpa kebenaran bertulis daripada Penganjur yang merupakan pemilik sah harta intelek berkaitan dengan program ini.
  3. Penganjur berhak membatalkan penyertaan peserta program yang mengingkari atau melanggari mana-mana syarat penyertaan yang dinyatakan dengan serta-merta dan yuran program tidak akan dikembalikan kepada peserta yang menyertai program.

Jika Ada Sebarang Masalah Boleh Hubungi Nombor Di Bawah Ini