Dapatkan segera LAST OFFER sebelum jam 12.00 Tengah Malam pada 11 September 2020

ntp-ejen

Kelas RPM edisi khas EJEN
Akan dijalankan 100% Secara ONLINE WEBINAR
Pada 12 September 2020 (Sabtu, 8.30 Pagi - 5.30 Petang)

PERHATIAN KEPADA FOUNDER & USAHAWAN YANG JADI EJEN / STOKIS / DROPSHIP UNTUK PRODUK ORANG LAIN!! INI PELUANG UNTUK ANDA UPGRADE SKILL TARIK RAMAI PELANGGAN & NAIKKAN SALES DENGAN CEPAT & PANTAS!

Kali Ini, kami nak bantu FOUNDER tarik ramai EJEN dan EJEN tarik lebih ramai pelanggan dengan Formula Online Rocket Marketing by Najib Asaddok

Saya tahu ramai usahawan sekarang RISAU, pelanggan makin KURANG membeli, penat dah reply PM tapi sales tak masuk! Nak buat online masih tak pasti dah cuba macam-macam “JAMPI” kat Facebook, sales tak masuk jugak! Argghhhh nak buat apa lagi ni!!


Nak pergi belajar MAHAL?? Apa ni??! Kelas belajar online marketing Najib Asaddok RM 30 PERCUMA 1 jelah!! Takder alasan lagi nak datang kelas dan belajar!

ROKET PEMASARAN
MOMENTUM 2020

RPM adalah Program Khas bagi bantu usahawan yang baru atau dah lama berniaga untuk keluar dari stuck yang selama ini buatkan bisnes slow dan ubah bisnes jadi lebih efektif dan dapat tarik pelanggan melalui teknik Online Rocket Marketing.

0
Yang Telah Dibantu
0
Tahun Pengalaman
0
Jam Sesi Berlangsung

Result Mereka Yang Telah Hadir ROKET PEMASARAN MOMENTUM

PUAN KEARY IRAMA

PUAN SHAHIDA

“Jagalah Keramat”
“Terpaksa Kutip Tin Sebab Dalam Wallet Tinggal RM 1”
“Persaingan Yang Banyak Bukan Lagi Penghalang”
“Bengang Buat Bisnes Biasa-Biasa”

Dapatkan 'SEGERA' Tiket Anda Sekarang

Dapatkan segera LAST OFFER sebelum jam 12.00 Tengah Malam pada 11 September 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds

Masalah USAHAWAN Yang Tak Boleh Nak Lari

Takde Idea

Ni masalah kronik, ada produk dan servis yang baik tapi bila mula buat marketing buat ayat, langsung tak meyakinkan. Nak tertarik dan tengok produk anda.

Ayat Skema

Adoi ni lagi tak boleh belah beb... tulis ayat dalam Facebook konon-konon nak tarik orang datang dapatkan produk tapi style tulis alaaa alaaa tesis universiti. Habis segala benda, kandungan produk ada vitamin A sampai Z dia cerita. Mana ada orang nak baca kalau macam tu.​

Salah Pelanggan

99% saya lihat usahawan ni selalu salah pelanggan. Akibat dia apa jer kempen dia buat orang tu tak tertarik langsung. Diorang PM, anda REPLY tapi senyap sebab dia bukan pelanggan yang ebtul. DIorang tak perlukan pun produk/servis anda. Ayat yang anda tulis pun anda tak tahu nak tujukan pada siapa... amacam?

Terlalu Nak Menjual

Sape je suka orang datang kat dia, buat PROMOSI lepas tu suruh beli barang dia? Tak suka kan... ya betul tu! Pelanggan ni tak suka orang dtang dan terus jual brang kat dia. Anda kena paham apa yang pelanggan suka, apa pelanggan tak suka. Kan bagus mulakan dengan bina perhubungan dulu, buat diorang suka dengan kita dulu, banyakkan sharing.

Bisnes Tak Online Lagi

Guys, kita dah masuk tahun 2020! Mana boleh nak guna cara marketing 80an dan 90an. Rakyat Malaysia dah 24 Juta Online setiap hari. Situlah lubuk nak tarik & dapatkan pelanggan. Apa bisnes pun boleh di online kan, asalkan nak tarik pelanggan. Zaman dah berubah, kalau kita tak berubah, pelanggan tu berubah pergi kat pesaing yang dah online.

Apa Yang Akan Dikongsikan Dalam RPM 2020 edisi khas EJEN Kali Ini?

biggest-giveway

Dapatkan Video Rakaman Roket Pemasaran Momentum
Yang Bernilai RM 499 PERCUMA

Anda terlepas nak menghadiri kelas RPM yang lepas?

Isi NAMA & EMEL anda untuk akses rakaman RPM yang bernilai RM 499 ini secara PERCUMA sementara anda nak tunggu untuk kelas RPM 2020 akan datang

Siapa Saya? Apa Yang Boleh Saya Bantu Anda?

sifu
Najib Asaddok adalah seorang Usahawan Internet sejak 2009, Master Trainer untuk pemasaran digital dan online, penulis kepada 6 buah buku antaranya Buku Roket Emel & yang terbaru 4 Turbo Copywriting. Beliau merupakan CEO Momentum Internet Sdn Bhd syarikat yang beliau asaskan. Beliau berpengalaman dalam bidang sales sejak tahun 2005 lagi dan ilmu itu membantu beliau berjaya dalam perniagaan yang beliau ceburi.

Najib Asaddok juga telah melatih puluhan ribu usahawan dari seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei. Beliau menjadi rujukan kepada usahawan yang melebarkan sayap melalui pemasaran online. Melalui skill & ilmu beliau, ramai usahawan berjaya mencapai jualan ribuan ringgit ke jutaan ringgit setiap tahun dengan Formula Online Rocket Marketing yang mudah & senang dilakukan.

Beliau pernah diundang untuk memberikan perkongsian di beberapa badan kerajaan & Universiti seperti MARA, Perbadanan Usahawan Negeri Johor, MRSM, Kolej Komuniti, UPSI, UTM, KUIS dan banyak lagi. Selain itu beliau juga ditemuramah beberapa media seperti Harian Metro, Majalah Harmoni, Nasi Lemak Kopi O TV9, Selamat Pagi Malaysia, Astro, Sinar Harian & Majalah Remaja.

Beliau juga banyak membantu usahawan melalui siri latihan online di Facebook, Youtube & siri emel kepada ramai usahawan. Beliau sangat percaya, hidup manusia boleh berubah jika ada ILMU, Kesungguhan & sifat berserah kepada Allah SWT. Tugas kita sebagai manusia hanya BUAT JER & konsisten capai kejayaan.
collage-kedua
collage-ketiga

Peserta-peserta yang join Sesi Online RPM2020 April

ASTRO AWANI

TV3

"Anda yang nak berjaya akan sanggup korbankan sedikit masa untuk luangkan masa demi ILMU dan Insya Allah akan bantu anda ubah HIDUP jadi lebih baik

Najib Asaddok

Dapatkan 'SEGERA' Tiket Anda Sekarang

Dapatkan segera LAST OFFER sebelum jam 12.00 Tengah Malam pada 11 September 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds
Timeline_3EDIT_00
Buku 33 BSNC tegak-01
3 template cw

Bila Program 'NAK TARIK PELANGGAN 2020'
Secara ONLINE akan Dijalankan?

Poster ONLINE NTP2020

ONLINE WEBINAR

PROGRAM BERLANGSUNG SELAMA 1 HARI

Tarikh : 12 September 2020 (Sabtu)

Masa : 8.30 Pagi - 5.30 Petang

Kami Menerima Bayaran Seperti Dibawah :

Whatsapp Kami Untuk Sebarang Bantuan :

*WANG ANDA DIKEMBALIKAN, JIKA ANDA RASA PROGRAM INI BASIC DAN TIDAK MEMPUNYAI APA-APA INPUT

FAQ

Tak perlu ketika ini, program di jalankan secara “ONLINE” mengunakan aplikasi Zoom. Anda akan dijemput ke program di lokasi yang ditetapkan apabila keadaan terkawal.
Promo ini kami buka kepada 2020 orang terawal sahaja, Promo sekarang akan tamat pada bila-bila masa. Dapatkan segera sebelum terlepas lagi.
Tuan Najib always upgrade Ilmu beliau kerana teknologi sentiasa up to date. Sentiasa terbuka untuk terima perkara baru. Di RPM selalunya Tuan Najib akan sampaikan perkara yang TERKINI ikut trend semasa. Jangan lepaskan peluang ini, InsyaAllah akan akan belajar banyak perkara baru nanti.
Ramai usahawan yang kami bantu, bermula dari program ini. Ramai juga dah menjana pendapatan 5 angka setelah mempraktiskan ilmu yang mereka terima di RPM. Jika anda nak, ini bukan alasan. Orang berjaya tak beri alasan, tetapi selalu cari peluang.

Live / Offline Event akan diadakan apabila keadaan terkawal. Ya anda juga layak untuk dapat sesi live / offline event ini, kami akan maklumkan kepada anda apabila keadaan kembali terkawal.

Boleh, anda boleh menggunakan telefon anda untuk sertai program ini nanti. Yang paling penting anda sedia di tempat yang khusus dan sesuai untuk menyedut ilmu itu nanti. Disarankan anda menggunakan headset / earphone untuk lebih jelas.

Anda akan diberikan link khas untuk mendaftarkan peserta yang lain di dalam email. Sekiranya perlukan bantuan anda boleh Whatsapp – 0108048800.
Ramai orang yang ada produk pun bermasalah nak habiskan stok produk mereka. Ada yang dah berlonggok bawah katil sebab skill marketing kurang atau tiada. Kalau anda tiada produk lagi lebih baik anda hadir seminar ni dan timba ilmu macam mana cara nak pilih produk yang betul & permintaannya tinggi. Belajar skill pemasaran supaya produk yang bakal anda jual akan mendapat jualan yang besar. Cara ni membantu anda meminimumkan kos kerugian dlm masa sama meningkatkan JUALAN mendadak. Cari ilmu dulu baru produk! Yang dah ada produk belajar beberapa perkara penting untuk meningkatkan JUALAN produk anda. Saya akan ajar bagaimana untuk orang kenal, suka & percaya dengan bisnes anda.
YES!, anda sangat-sangat digalakan untuk sertai program ini. Sebelum anda buat lebih banyak kesilapan, lebih baik anda bersedia dan buat perkara yang betul sekarang. Untuk elak anda buat silap, anda perlu hadir.

Boleh, sangat-sangat digalakkan. Sebelum anda bermula, anda dapatkan dahulu idea bisnes dan strategi bisnes yang betul. Ia dapat mengurangkan anda buat kesilapan nanti.

Biasanya peluang bisnes tu nanti datang pada anda bila hadiri program ini. Ramai usahawan yang mungkin sedang mencari bisnes partner disini nanti.

Tiket hanya boleh tukar kepada orang lain sekiranya anda tak dapat hadir, boleh hubungi team kami untuk buat pertukaran di email sales@momentuminternet.com. Setiap belian tiket hanya sah pada event ini sahaja dan tiada refund diberikan.